diumenge, 26 de febrer del 2017

Preparando el Carnaval en Roquetes

Més de 350 “hippies” per a la comparsa de les Roquetes

Els equipaments i entitats del barri fan pinya per cosir les disfresses que lluiran en la rua del districte

Teles de mil colors i sorolls de màquines de cosir omplen aquests dies el local de l'Associació de Veïns de les Roquetes. Un any més preparen les disfresses de la gran comparsa, que aplega més de 350 persones i sis equipaments del barri. Aquesta vegada la temàtica escollida ha estat la dels "hippies".

Fa uns anys l'Associació de Veïns de les Roquetes va pensar que estaria bé formar una comparsa al barri per participar en la rua de Nou Barris i fer les disfresses al taller de costura del pla comunitari. Aquesta idea, que pretenia que tothom hi participés i pogués tenir una disfressa, ha tingut tant èxit que enguany són 352 persones i hi participen tots els principals equipaments del barri, infantils, juvenils i veïnals.

Susi González, de l'AV Roquetes, assegura que "aquí a les Roquetes som tots una pinya, així que ho fem tot entre tots". El casal infantil i el MIJAC han fet els signes de la pau, el casal de barri Ton i Guida i el Kasal de Joves han preparat els guarniments del camió per portar la música i l¡associació de veïns ha fet les disfresses, les diademes i les bosses.

Els veïns asseguren que són moltes mans retallant, cosint i fent servir les màquines de cosir del taller de costura del pla comunitari i que ho fan de franc, només paguen el cost del material, que, segons Susi González, surt a uns 10 euros entre les teles i els complements. Tot i ser tants, la quantitat de feina és tan gran que van començar a treballar amb les teles fa dos mesos, tot just van acabar


http://beteve.cat/mes-de-300-hippies-per-a-la-comparsa-de-les-roquetes/

https://www.facebook.com/nathalie.perez.5876/media_set?set=a.10210780148892490.1073742880.1613378945&type=3&pnref=story
Ir abajo Ir arriba